top of page
WKKU8258_edited_edited_edited.jpg
Shop: Welkom

BOEKETTEN

Kies welk soort boeket jou het meeste ligt: eerder klassiek of mag het wat ruiger, een plukboeket of enkel romantische rozen. Geen held met verse bloemen? Er zijn ook prachtige droogboeketten beschikbaar. Het budget, de stijl, de kleuren mag je helemaal zelf bepalen of we kijken samen wat het mooist in jouw thuis past.
Hieronder vind je enkele voorbeelden met indicatieve prijzen (excl. levering).
Interesse? Contacteer mij!

Shop: Galerij

SHOP

In de portfolio's kun je heel wat voorbeelden vinden van boeketten, bloemstukken, haarkroontjes en andere accessoires, plantenterrariums en kokedama's. Wil jij graag jouw uniek Planterie-werk in huis? Hieronder vind je enkele mogelijkheden: boeketabonnementen, cadeaubon, eenmalige bestelling en de beschikbare producten. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan zeker contact op en we zoeken samen naar de beste oplossing.

ABONNEMENTEN

Hieronder vind je enkele standaard abonnementformules. Neem je een abonnement voor een boeket van minimum € 25 voor minstens 6 maanden? Dan krijg je korting!  Uiteraard kunnen we ook samen de meest geschikte formule voor je samenstellen.

Screenshot_3.png

2-WEKELIJKS ABONNEMENT

boeket € 25

Om de twee weken heerlijke kraakverse bloemen in huis of op kantoor? Bij een abonnement vanaf 6 maanden voor een boeket van € 25 ontvangt u

1 extra boeket gratis.

Screenshot_3.png

MAANDABONNEMENT

Boeket € 25

Maandelijks heerlijke kraakverse bloemen in huis of op kantoor? Bij een abonnement vanaf 6 maanden voor een boeket van € 25 ontvangt u 5 % korting op de totaalprijs van de bloemen.

Screenshot_3.png

2-WEKELIJKS ABONNEMENT

Boeket vanaf € 35

Om de twee weken heerlijke kraakverse bloemen in huis of op kantoor? Bij een abonnement vanaf 6 maanden voor een boeket vanaf € 35 ontvangt u

15 % korting op de totaalprijs van de bloemen.

Screenshot_3.png

MAANDABONNEMENT

Boeket vanaf € 35

Maandelijks heerlijke kraakverse bloemen in huis of op kantoor? Bij een abonnement vanaf 6 maanden voor een boeket vanaf € 35 ontvangt u 10 % korting op de totaalprijs van de bloemen.

Shop: Lijst

TE KOOP

Hieronder vind je de producten die momenteel in voorraad zijn.

Shop: Galerij

CADEAUBON

Wens je iemand een fleurig geschenk te geven? Geef dan een cadeaubon van de Planterie cadeau! Deze zijn zowel digitaal als op papier verkrijgbaar. Je kan kiezen of je iemand een of meerdere boeketten wenst te geven waarbij de ontvanger dan zelf de stijl en kleuren kan kiezen of je kan een bedrag of een abonnement schenken.

Shop: Tekst
bottom of page